söndag 13 juni 2010

Skönaste helgen på länge.

Förrutom konst, shopping och lunch blev vi spontant frågade om vi ville ut och äta middag med ett kompispar till sambon. Vi tackade ja och möttes vid 19-tiden på Story Hotel på Riddargatan. Ett skönt urbant "New York feeling- ställe" med riktigt bra mat och väldigt goda drinkar. Vi tog in flera mindre rätter såsom halstrade pilgrimsmusslor, halstrade tonfiskbitar på bön och sparrisbädd, falafel med hummus och gud vet vad. Till det drack vi en god cava.

Efter middagen blev det fler drinkar i Storys bar för att sen gå vidare till Pontus by Brunnsgatan för usnaskiga Apple Ginger Martinis. Inte så mycket folk men skön stämning ändå.

Eftersom vi är så gamla av oss kände vi oss nöjda och tog oss hem efter 01. Det fick räcka. Kände inte för att vakna dyngrak och super seg. Vill liksom inte missa resten av helgen.

I morse sov vi ut. Gick upp runt 11 för att åka in till stan. Tog en promenad med doggen på Djurgårn tillsammans med massor av andra människor. Mycket folk ute.

Efter nån timme Styrde vi promenaden mot T/bar på Hotell Diplomat för en skön söndagsbrunch. Vi inmundigade varsin Bookmaker med Cola och jag avslutade med en rabarberkompott.

Nu ligger jag utslagen på min fantastiska säng, fortfarande proppmätt. Tvivlar på att jag kan äta något mer idag. :)

Kvällen avslutas med film och sen en hyffsat tidig läggning. Har mycket att stå i till veckan.


En bild från gårdagkvällen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar