måndag 1 mars 2010

-18(!)kg och fejkmens.

Något slog mig idag. Jag har ju faktiskt gått ner hela 18kg från det att jag låg på dunder-fetto-toppen. Visserligen har jag tagit lång tid på mig, men vad gör det!? Huvudsaken är ju att jag går ner. Shit, 18(!)kg!!! ... Och mer ska det bli.

Förresten, Fredrik och jag blev remitterade till en kvinnoklinik, specialiserad på barnlösa par med fertilitetsproblem. Sen dess har jag ätit Primolut Nor för att få en "fejkad" mens. Allt för att sen kunna ta blodprov och kolla mina hormonhalterna. Finns risk att jag har PCO - Polycystisk Ovariesyndrom. Har gjort ett ultraljud som visar på många äggblåsor. Nu ska vi bara se vad de kommande blodproven visar så vi vet vart vi ska börja. Det känns bra, för nu, äntligen, har vi kommit till åtminstone en början. Sen vart det leder får vi se. Min önskan om barn växer sig starkare för varje dag och jag tycker att det är väldigt jobbigt att se barn och gravidmagar vart jag än vänder mig. Det här med barn sporrar mig och är en av de största morötterna jag har som ska hjälpa mig att gå ner.

Jag tog iallafall sista tabletten i morse så håll tummar och tår för att det går vägen. Att jag över huvudtaget får en mens trots att den är fejk.

1 kommentar: