onsdag 7 april 2010

Jensen Diplomat Aqtive II

I kväll har vi spenderat 3(!)h i SOVA-butiken. Vi är ute efter 2 separata motordrivna sängar. Vi prövade både Carpe Diem, Jensen, Tempur, budgetmärkena Bozzolo och Hilding, och tid tog det. Killen som tog sig an oss fick som sagt jobba hårt. Vi var där från 18-21.

Tanken från början, innan vi tittat på sängarna var att den max skulle kosta 15000kr/st men än dock hamnade slutnotan på (efter kampanjpris och vissa extra avdrag) på nästan 48000kr(!), jo tjena. Även om vi nu gör en investering för åtminstone 20 år frammåt och fick nästan 5000kr extra i avdrag kan jag ändå inte låta bli att känna mig lite blåst, de lär ju ha rätt bra marginaler och de har alltid lite extra de kan dra av för att det ska låta som en extra bra deal.

"Hon är blåst! Hon är blåst! Hon har blivit lurad. Hon får gå hem med svansen mellan bena" som Björn Rosengren sjunger.

1 kommentar:

  1. Ha, ha... förstår hur du känner och förmodligen är ni nog lurade åxå.

    Måste bara berätta, appropå dyra sängar... har en kompis - med man - som år 2005 köpte sig en Hästensäng (180 bred) för 83000 kr (!!!!). De gjorde det för att han hade problem med ryggen och tänkte att bara det bästa är gott nog.

    Tiden gick, hon blev gravid och med det fick hon ryggvärk. Trodde hon... efter att barnet var fött (maj 2006) fortsatte ryggvärken (även för honom). Så förra året sa jag: "Kan det inte bero på sängen då?". Då började de koppla paraleller... när de sov i sina IKEA-sängar på landet så hade de aldrig ont i ryggen.

    Så Hästensängen såldes och IKEAS köptes in. Och - tada - ryggvärken försvann i ett nafs.

    Hoppas inte ni råkar på samma sak.

    Sov gott :-)

    SvaraRadera